A vjen me pas dashuria? - Episodet 111-112-113

Gjatë ceremonisë së fejesës së Aishes, Keremi vjen papritur dhe i kërkon asaj të anulojë kontratën me firmën e tij. Telashet s’mbarojnë me kaq, pasi ceremoninë e ndërpret edhe Sabriu, por Omeri, dhëndri i ri do të shkaktojë një incident të pakëndshëm.
Omeri dhe Aishja bëjnë një pakt bashkë. Aishja, Gonxha, Vollkani dhe Omeri e festojnë bashkë ditëlindjen e Gonxhas. Vollkani do t’i bëjë një propozim të papritur për martesë.
Erkuti vendos të gjejë prova se Omeri është i martuar dhe ka fëmijë. Aishja firmos anulimin e kontratës dhe s’do të jetë më imazhi i markës së kompanisë, por pranon ofertën e Muhsinit për të punuar si stiliste në atelie.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë