A vjen me pas dashuria? - Episodet 114-115

Busja e vuan shumë ndarjen e Aishes nga Keremi dhe për hir të saj dy të divorcuarit takohen sërish. Keremi sheh Aishen që përqafon Omerin dhe i zhgënjyer do t’i propozojë Xhejdës të lidhen bashkë.
Aishja mëson që Xhejda dhe Keremi janë lidhur dhe e sheh këtë si një taktikë të re për ta bërë atë xheloze. Aishja mendon të paraqesë si produkt të ri të ateliesë aksesorët e ideuar nga Hylja. Do ta ndihmojnë në planin e saj?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë