A vjen me pas dashuria? - Episodet 119-120

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe Jelda e lumturuar e fton atë për darkë në shtëpinë e saj. Muhsini zbulon një pistë të re hetimi për njeriun që mashtroi babanë e Aishes. Nexhdeti, krushku i ri i propozon Rizait një ortakëri fitimprurëse, por Rizai nuk pranon.
I nxitur nga Nexhdeti, Erkuti përpiqet të bindë Rizain për ortakërinë fitimprurëse me krushkun. Muhsini i tregon Keremit fotografinë që i dha hetuesi privat. Omeri i kërkon llogari të atit për këtë mashtrim, por ai e mohon. Muhsini njofton Aishes se ka gjetur një nga burrat në fotografi, Selimin.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë