A vjen me pas dashuria? - Episodet 124-125

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen e Keremit. Ky i fundit befasohet kur mëson nga Vollkani që Aishja është grindur me Rizain për shkakun e tij dhe ka ikur nga shtëpia. Jelda njofton të gjithë se do të organizojë një festë për shërimin e Keremit dhe rikthimin e tij në punë. Sabriu vendos të ndihmojë Erkutin dhe maskohet si hidraulik për të rrëmbyer Fejzën.
Sabriu gabimisht do të rrëmbejë Xhejdën, ndaj ajo mungon në darkën e shtruar për nder të Keremit. Rizai dhe Erkuti e shoqërojnë Xhejdën me makinë në shtëpinë e Keremit, ku ajo përballet me Aishen e veshur me fustanin e nusërisë të prodhuar në atelie. Dy vajzat përleshen mes tyre. Keremi i jep Aishes lamtumirën dhe i propozon Xhejdës për martesë. Do të heqë dorë Aishja?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë