A vjen me pas dashuria? - Episodet 129-130

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me Keremin. A do të lërë ajo gjithçka pas për të shkuar në Londër? Ky largim do të ndryshonte shumë gjëra në jetën e tyre.Familjarët e Aishes kujtojnë se ajo u kthye enkas ditën e martesës së Keremit me Xhejdën.
Keremi mëson nga Vollkani që Aishja është kthyer. I lodhur nga përgatitjet e dasmës dhe ankesat e pafundme të Xhejdës, Keremi vendos të qetësohet për pak kohë në atelie. Kush do të shpikë një shtatzëni të rreme?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë