A vjen me pas dashuria? - Episodet 134-135

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë e më keq kur sheh sa i përkushtuar është Keremin ndaj saj. Muhsini dëgjon në lajme që gazetarët hedhin dyshime për atësinë e fëmijës së Aishes. Sabriu i tregon Rizait për lajmet dhe Rizai përfundon sërish në polici. Aishja kupton se Xhejda ka komunikuar me gazetarët dhe vrapon ta ndëshkojë. Keremi mbledh gazetarët dhe u shuan dyshimet për atësinë e fëmijës.
Muhsini do të nxjerrë Rizain nga burgu. Xhejda vazhdon me planin e saj për t’i dëmtuar karrierën Keremit. Rizai dhe Muhsini u kërkojnë Aishes dhe Keremit të shohin mundësinë e martesës për hir të fëmijës. Keremi i bën surprizë Aishes krevatin e foshnjes. Aishja më në fund do të gjejë guximin t’i tregojë Keremit të vërtetën.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë