A vjen me pas dashuria? - Episodet 44-45

Muameri është i vendosur “të shpëtojë” Aishen nga duart e Keremit dhe këtë ia thotë edhe Xhejdës. Do t’ia hedhë paq përsëri kjo e fundit? Keremi ka intervistat e tij të para të punës. Por gjërat nuk shkojnë sipas planit, derisa merr ofertën e punës nga Rifati. Do të pranojë Keremi të punojë me të?
Aishe arrin të sigurojë edhe një takim të dytë me investitorët, por Keremi nuk bindet. Kush do t’ia ndryshojë mendjen atij?
Duke diskutuar për darkën e investitorëve të huaj, Keremit i lind ideja gjeniale ta organizojnë në shtëpinë e Aishes. Ç’do të ndodhë në atë natë? Muameri është i shqetësuar për Aishen dhe nuk do të rrijë duarkryq. Ç’ndodh me Muhsinin kur dëgjon të vërtetën nga goja e Muamerit?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë

Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë

Aishja që priste me padurim që Keremi t’i shprehte dashurinë ...më shumë