A vjen me pas dashuria? - Episodet 46-47-48

Muhsini i mbijeton operacionit në zemër dhe kërkon të takojë Aishen dhe Keremin. Do t’i kujtohet Muhsinit arsyeja e atakut në zemër? Muameri shkon në spital për të pyetur për Muhsinin dhe bisedon me Aishen, duke i treguar për versionin e historisë së Xhejdës. Si do të reagojë Keremi kur ta marrë vesh të vërtetën? Vollkani përpiqet ta bëjë për vete Gonxhën dhe Erkuti ka një këshillë për të.
Inspektori që do të vlerësojë kompaninë, rezulton të jetë një femër. Si do të reagojë Aishe ndaj saj? Do të mundet ta fshehë xhelozinë? Rizai dhe Nazmia kanë vizitën e tyre të parë te psikiatria. Si do të ndryshojë sjellja e Nazmies pas mbështetjes që merr nga doktoresha? Vollkani përpiqet t’i fitojë besimin Gonxhës, por ç’plane ka Jelda për të?
Vollkani takohet me vajzën që Jelda ka zgjedhur për të. Si do të shkojë darka e tyre e parë së bashku? Aishe dhe Keremi jetojnë me frikës se Muhsini do të kujtojë çdo gjë. Ç’kanë në plan të bëjnë ata? Inspektorja kthehet në kompani me rezultatin e analizave të ushqimeve të Erkutit dhe rezulton që ai ka gënjyer. Aishe mundohet t’i tregojë Keremit se ai po gabon me sjelljet e tij ndaj punonjësve, por a do të bindet ai?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë

Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë

Aishja që priste me padurim që Keremi t’i shprehte dashurinë ...më shumë