A vjen me pas dashuria? - Episodet 51-52-53

Nazmia dhe Rizai vendosin të ndërrojnë vendet për një ditë. Ç’aventura e presin Nazmien këtë herë? Keremi dhe Aishe shkojnë të takojnë avokaten që ai zgjodhi për divorcin. Ç’ndodh pasi Aishe merr vesh që ata njiheshin më herët? Jelda dhe Muhsini debatojnë shumë prej faktit që Muhsini do të shkojë për kamping. Kush do ta shoqërojë Muhsinin?
Tani është radha e Rizait të marrë rolin e Nazmies në shtëpi. Si do të shkojë dita e tij?
Erkuti i tregon Xhejdës për sekretin e Aishes lidhur me serialin e ri. Si do ta
përdorë Xhejda këtë të dhënë? Në kampingun e organizuar nga Muhsini, merr pjesë edhe Xhejda. Do të funksionojnë këtë herë hilet e saj?
Xhejda vendos të përdorë informacionin që i dha Erkuti rreth Aishes. Si do ta presë Keremi këtë lajm? Keremi dhe Aishe shkojnë tek avokatia për të nisur procedurat e divorcit. Por një telefonatë e papritur e Muhsinit ndryshon çdo gjë. Ç’ka kujtuar ai këtë herë? Nazmia dhe Rizai vazhdojnë me terapinë në çift. Ç’provë duhet të kalojnë këtë herë?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Aishja mundohet të pajtojë Meten me të fejuarën, por zbulon ...më shumë

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë

Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë