A vjen me pas dashuria? - Episodet 54-55

Jelda lexon një nga mesazhet në telefonin e Muhsinit dhe mendon se ai e tradhton. Si do ta përballojë ajo këtë?
Melahati shkon për të çuar Busen në shtëpinë e Jiterëve. Kush do të kujdeset atje për të, kur Melahati dhe Jelda të shkojnë në takimin e grave të lagjes?
Aishe, Keremi dhe Vollkani vihen në ndjekje të Muhsinit. Ku do të shkojnë ata?
Keremi dhe Aishe zbulojnë të vërtetën rreth Muhsinit. E tradhton me të vërtetë ai Jeldën?
Nazmia dhe Rizai janë duke kaluar ditën e tyre të veçantë. Por,a do të jenë atë të qetë?
Vollkani s’di si të shpëtojë nga vajza që Jelda kërkon ta martojë. Ç’këshillë ka Gonxha për të?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Aishja mundohet të pajtojë Meten me të fejuarën, por zbulon ...më shumë

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë

Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë