A vjen me pas dashuria? - Episodet 59-60

Keremi, Vollkani, Aishja dhe Gonxhe përpiqen të organizojnë një darkë në shtëpizën e fshatit për të rikujtuar natën kur Muhsini i propozoi Jeldës me shpresën se ata do të heqin dorë nga divorci. Për fat të keq, Jelda sheh fotografitë fajësuese të Muhnisit dhe Rifatit përkrah kërcimtareve spanjolle dhe refuzon prerë të darkojë me të. Keremi dhe Aishja mbeten të bllokuar në shtëpizën e verimit pasi Rasimi miku i vjetër i Muhsinit u shpon gomat e makinës.
Jelda ndihet ende e lënduar. Darka e tyre dështon. Ndërkohë Aishja dhe Keremi e kalojnë natën në shtëpizën në fshat dhe Aishja i tregon për një ngjarje të fëmiërisë. Keremi kupton se djali i vogël që e ka puthur Aishen fëmijë në një dasmë është vetë ai. Ndërkohë të dy kthehen në qytet për t’u divorcuar. A do ta miratojë gjykatësja divorcin e tyre?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Aishja mundohet të pajtojë Meten me të fejuarën, por zbulon ...më shumë

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë

Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë