A vjen me pas dashuria? - Episodet 61-62-63

Gjykatësja i kërkon çiftit një raport nga këshilltari i martesës para se të vendosë
për divorcin. Rasimi i dërgon me postë Muhsinit mjellmën prej letre që Keremi la në shtëpizën e fshatit. Jelda duket e vendosur në qëndrimin e saj për divorcin
pavarësisht përpjekjeve të Muhsinit për të zbutur situatën. Muhsini zbulon
rastësisht një letër dashurie drejtuar Jeldës dy javë para martesës me të dhe i
kërkon llogari të shoqes.
Nazmia bën gjithçka për të lidhur Erkutin me Sanijen nga lagjja e tyre pasi i druhet lidhjes së mundshme të tij me Fejzan. Vollkani detyrohet t’ia mbathë nga shtëpia për t’i shpëtuar Hazallit, të cilën e kyç brenda. Aishja nuk gjen guximin t’i thotë Keremit arsyen e vërtetë për firmosjen e shpejtë të divorcit. Aishe dehet dhe Keremi e shoqëron për në shtëpi.
Ende e dehur Aishja i sugjeron Keremit t’i thotë këshilltares së çiftit që ajo u
martua me Keremin për hir të parave. Keremi e ka shumë të vështirë t’i tregojë
Aishes se ai është djali që e ka puthur i pari në vogëli. Gonxha e kërcënon Hazallin që ta lërë të qetë Vollkanin. Refuzimi i prerë i Jeldës për të treguar të vërtetën për letrën e dyshimtë, e mërzit edhe më shumë Keremin ndaj ai fillon të hetojë për të kaluarën e së ëmës. Përpjekjet e Nazmies për ta martuar Erkutin me Sanijen, shkojnë kot.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Aishja mundohet të pajtojë Meten me të fejuarën, por zbulon ...më shumë

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak ...më shumë

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës ...më shumë

Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë