A vjen me pas dashuria? - Episodet 89-90

Xhejda synon që valsin e darkës së përvitshme të shoqatës së biznesit Keremi ta
vallëzojë me Xhejdën, por plani i saj dështon. Aishja arrin në kohë falë ndihmës së miqve dhe familjarëve të saj.
Jelda dorëzohet dhe pranon dashurinë e dy të rinjve. Mete, një mik i vjetër i
Keremit dhe Vollkanit u kërkon atyre t’i organizojnë festën e beqarisë. Keremi do të vihet në pozitë të vështirë.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë