A vjen me pas dashuria? - Episodet 91-92-93

Marrëdhëniet midis Rizait dhe Nazmies acarohen së tepërmi për shkak të xhelozisë. Aishja vendos të organizojë një seancë motivuese për punonjësit e kompanisë. Si do të realizohet plani i saj?
Aishja dyshon për telefonatat e fshehta që Keremi bën me financierin e firmës dhe e gjurmon atë. Dokumentet për blerjen e kafenesë së Kemal Ozkajallësë bien rastësisht në duart e Xhejdës. Keremi dhe Vollkani organizojnë festën e beqarisë së Metes pa u treguar partnereve të tyre.
Erkuti preket kur mëson se Atila ndien mungesën e familjes. Gënjeshtra e dy djemve për festën e beqarisë del ne shesh. Mete kërcënon se do të vetëvritet pasi e braktis e fejuara.

 

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë