A vjen me pas dashuria? - Episodet 94-95

Aishja mundohet të pajtojë Meten me të fejuarën, por zbulon se ai ka bërë një listë kërkesash fyese për partneren. Jelda shqetësohet për lidhjen e mundshme të re të Xhejdës. Aishja harton listën e saj të kërkesave për Keremin.
Aishja del fituese në sondazhin që bëhen për listat e dy palëve në kompani. Hylja gjen rastësisht dokumentet për blerjen e kafenesë dhe ia tregon Sametit. Do të ketë pasoja kjo gjë?

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë