A vjen me pas dashuria? - Episodet 96-97-98

Keremi dhe Vollkani blejnë unaza fejese për partneret e tyre. Melahati përfundon e helmuar në spital. Keremi do të gëlltitë pa dashje unazën.
Nazmia mërzitet kur sheh Rizain me Nurselin në krahë në spital. Keremi s’e fal të atin për blerjen e kafenesë. Nazmia vendos t’u japë fund thashethemeve të lagjes njëherë e mirë.
Keremi vendos të anulojë festën e Vitit të Ri në kompani se dixhej është ish e dashura e tij. Atila organizon shortin e dhuratave. Muhsini vendos t’i tregojë të vërtetën të birit për blerjen e kafenesë.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë