A vjen me pas dashuria? - Episodet 99-100

Hylja i kërkon me ngulm Sametit pemë për Vitin e Ri. Aishja organizon festën e fundvitit të firmës me dixhejin e vjetshëm. Keremi vendos t’i blejë Aishes dhuratën që ka ëndërruar kur ishte fëmijë, një shtëpi kukullash.
Dy familjet festojnë bashkë Vitin e Ri, por në fund të mbrëmjes zbulojnë të vërtetën e hidhur për blerjen e kafenesë. Aishja vendos të ndahet nga Keremi dhe këtë herë, pa kthim pas.

Të gjithë episodet e "A vjen me pas dashuria?"

Gjatë një mbledhje me drejtuesit e firmës Keremi tregon për ...më shumë

Hylja do t’i kërkojë Sametit të divorcohen. Aishja ndihet përherë ...më shumë

Melahati tronditet thellë kur mëson nga Rizai se Aishja është ...më shumë

Një incident do ta detyrojë Aishen të kalojë natën me ...më shumë

Xhejda fillon përgatitjet për martesën e saj me Keremin. Aishja ...më shumë

Xhejda dhe Aishja vihen në garë që të fitojnë vëmendjen ...më shumë

Selimi do të gënjejë i shtyrë nga Nexhdeti. Me shpresën ...më shumë

Xhejda i tregon Jeldës se është lidhur me Keremin dhe ...më shumë