Melahati kupton që Aishja dhe Keremi duhen vërtet dhe mban ...më shumë

Keremi hyn fshehurazi në shtëpinë e Aishes dhe ata e ...më shumë

Aishja dhe Keremi vendosin t’i gjejnë familjen një djali të ...më shumë

Aishja i thotë hapur Keremit që e do dhe i ...më shumë

Aishja detyrohet t’u bindet urdhrave të Jeldës dhe Xhejdës. Ajo ...më shumë

Aishja që priste me padurim që Keremi t’i shprehte dashurinë ...më shumë

Sameti nuk e mban dot të fshehtë lajmin për gjininë ...më shumë

Aishja vendos të përballet me Keremin në sallën e mbledhjeve, ...më shumë

Rrugës për në spital Keremin dhe Vollkanin i ndalon policia, ...më shumë

Keremi dyshon se e ëma ka pasur dikur lidhje dashurie ...më shumë

Gjykatësja i kërkon çiftit një raport nga këshilltari i martesës ...më shumë

Keremi, Vollkani, Aishja dhe Gonxhe përpiqen të organizojnë një darkë ...më shumë

Keremi mëson se babai i tij ka tërhequr një shumë ...më shumë

Jelda lexon një nga mesazhet në telefonin e Muhsinit dhe ...më shumë

Nazmia dhe Rizai vendosin të ndërrojnë vendet për një ditë. ...më shumë

Keremit i duhet të punojë me orar të zgjatur në ...më shumë

Muhsini i mbijeton operacionit në zemër dhe kërkon të takojë ...më shumë

Muameri është i vendosur “të shpëtojë” Aishen nga duart e ...më shumë

Keremi prezanton projektin e tij përpara investitorëve të huaj. Pas ...më shumë

Jelda gjen ilaçet e zemrës së Muhsinit dhe mëson të ...më shumë