Gjatë piknikut të dy familjeve shfaqet edhe Muameri. Do të ...më shumë

Keremi vazhdon me ëndrrat torturuese që sheh me Aishen. Por ...më shumë

Aishe i tregon Keremit se kjo do të jetë puthja ...më shumë

Kadriu merr vesh që dikush i ka vjedhur dashin e ...më shumë

Pas skandalit të Sametit, edhe Hylja vendos të dalë para ...më shumë

Keremi blen unazën e Aishes, por shtiret sikur e gjeti. ...më shumë

Aishja nuk gjen dot unazën e martesës dhe Keremi fillon ...më shumë

Rizai merr një vendim të rëndësishëm për jetën e tij ...më shumë

Keremi mëson se Xhejda fshihet pas skandalit të fotove dhe ...më shumë

Si do të reagojnë të gjithë nga veprimi i Aishes? ...më shumë

Keremi kapet mat. Kush do ta nxjerrë nga situata? Shtëpia ...më shumë

Muhsini organizon ceremoninnë e celebrimit. Berku i tregon Xhejdës për ...më shumë

Keremi thur planin e tij për të shpëtuar nga martesa. ...më shumë

Aishja planifikon një lojë dhe pa dashje e bën Keremin ...më shumë

Ajshe do të njihet me Keremin në fabrikën e babait ...më shumë

Komedia romantike më e mirë e vitit 2019. I pashëm ...më shumë