Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë

Alehandro i kërkon llogari Raul Reit për testamentin e Natalias, ...më shumë

Mariana fton Raul Rein për takim në restorantin e saj, ...më shumë

Rei është i ftuar nderi në një eveniment publik dhe ...më shumë

Mariana i shkon Raul Reit në shtëpi, kur mëson se ...më shumë

Suarezi zbulon identitetin e vërtetë të Klaudias dhe e plagos ...më shumë

Kuevedo, plagoset dhe, për të mos rënë në duart e ...më shumë

Alehandro dhe Santiago dërgojnë Klaudian si agjente të infiltruar, për ...më shumë

Xhejms Xhonsoni e këshillon komisionerin Rei që të shfrytëzojë vdekjen ...më shumë

Natalia ndërron jetë, në përpjekje për të mbrojtur Alehandron nga ...më shumë

Santiago informon Ursulën se motra e saj është vrarë. Mariana ...më shumë

Santiago shkon në Hjuston për të gjetur Fatimën, por bie ...më shumë

Zipi shpëton Ursulën në Hjuston dhe arrijnë të kthehen në ...më shumë