Asgjë personale - Episodi 41

Alehandro nuk e pranon faktin që Rauli i vogël nuk është djali i tij dhe vendos të bëjë testin e ADN-së. Klaudia takon Tetenë e cila i tregon se si Rei e ka shtyrë drejt drogës dhe prostitucionit. Ndërkohë, Rei i tregon Santiagos një version krejt ndryshe për marrëdhënien me nënën e tij. Si qëndron e vërteta?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë