Asgjë personale - Episodi 44

Alehandro merr përgjigjen e testit të ADN-së dhe mëson se Rauli i vogël nuk është djali i tij. I dëshpëruar, i kërkon llogari Natalias, por ajo i kërkon që të vazhdojnë marrëdhënien e tyre në mënyrë fiktive, për të mirën e djalit. Mariana konfirmon shtatzëninë, ndërkohë që Toni përpiqet ta bindë që të mos abortojë. Rei, pasi mëson se Teteja ka treguar gjithçka, tenton ta vrasë atë.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë