Asgjë personale - Episodi 45

Në varrimin e së ëmës, Rei ngushëllon Santiagon, por ky i fundit nuk e di se vetë ai e vrau Tetenë. Komisioneri befasohet kur shikon Elsën në varrim. Natalia i bën shantazh Alehandros që të mos ndahet prej tij. Kuevedo, pasi mëson vendondodhjen e Anajas, ia komunikon atë Santiagos, por më të mbërritur atje, Anaja e pret komandantin me një plumb.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë