Asgjë personale - Episodi 46

Mariana i ngre kurth Anajas përmes Lorenës, partneres së saj. Raul Rei i shpëton jetën Santiagos. Anaja, e maskuar si burrë, kërcënon Rein se do të bëjë publike të gjitha informacionet mbi aktivitetet e ligjshme që kryen. Alehandro dhe Klaudia shkojnë në vendin e takimit. A do ta zbulojnë ata të vërtetën e errët?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë