Asgjë personale - Episodi 62

Santiago shkon në Hjuston për të gjetur Fatimën, por bie në dorë të Frankut dhe ndihmësve të tij, të cilët e dhunojnë barbarisht. Natalia shkon e dehur në ceremoninë e përurimit të restorantit dhe ofendon Marianën para të gjithëve. Rei i ngre një kurth Herrerës, i cili, për të shpëtuar të bijën, pranon ofertën e komisionerit, pa e ditur që ai po e filmonte.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë