Asgjë personale - Episodi 63

Santiago informon Ursulën se motra e saj është vrarë. Mariana hyn në apartamentin e Reit për të siguruar prova, por rrezikon shumë, pasi komisioneri vjen në ato çaste. Me urdhër të Raul Reit, Komanda Hetimore publikon filmimet e Herrerës për të shkatërruar karrierën e tij politike. Në shtëpinë e Alehandros mësyjnë dy burra të armatosur. Çfarë kërkojnë ata?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë