Asgjë personale - Episodi 64

Natalia ndërron jetë, në përpjekje për të mbrojtur Alehandron nga keqbërësit e armatosur që u kanë hyrë në shtëpi. Vdekja e saj shkakton hidhërim të thellë tek Alehandro dhe prindërit e saj. Rei, i tërbuar nga dhimbja për të bijën, e vret gjatë marrjes në pyetje personin që qëlloi ndaj saj. Mariana shkon në varrimin e Natalias. Si do të reagojë Alehandro?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë