Asgjë personale - Episodi 66

Alehandro dhe Santiago dërgojnë Klaudian si agjente të infiltruar, për të siguruar informacione nga Suarezi. Kuevedo, Mariana dhe Toni mbajnë në vëzhgim Rein dhe zbulojnë se ai takohet me trafikantë të armatosur. Pa dashje, Toni shkakton një incident që i vë të tre ata në rrezik.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë