Asgjë personale - Episodi 67

Kuevedo, plagoset dhe, për të mos rënë në duart e trafikantëve të armatosur, hidhet nga lartësia duke gjetur vdekjen. Ursula identikon Suarezin, përmes regjistrimit zanor dhe i tregon Alehandros se ai është personi që merret me trafikimin e femrave. Herrera, në dëshpërim e sipër, i kërkon llogari Reit për kurthin që i ngriti dhe e merr peng atë. A do ta shfrytëzojë komisioneri këtë situatë?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë