Asgjë personale - Episodi 70

Rei është i ftuar nderi në një eveniment publik dhe shkon i shoqëruar nga Mariana Aragoni, ndërkohë që Alehandro dhe Santiago zemërohen keq. Rehina dëgjon Tonin dhe Marianën të flasin për vdekjen e babait të saj dhe tenton të hidhet nga tarraca. Santiago vendos të rihapë hetimin për gjeneralin Torres, pasi merr disa informata anonime. A do ta pranojë komisioneri Rei këtë kërkesë?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë