Asgjë personale - Episodi 71

Mariana fton Raul Rein për takim në restorantin e saj, duke shkaktuar kështu xhelozinë e shfrenuar të Alehandros dhe Santiagos. Alehandro, në zemërim e sipër, e kalon natën me Melisën. A do ta zbulojë Mariana këtë fakt? Klaudia, më në fund, i shpreh dashurinë Santiagos. Si do ta presë ai këtë rrëfim?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë