Asgjë personale - Episodi 72

Alehandro i kërkon llogari Raul Reit për testamentin e Natalias, por ky i fundit e vë në lojë duke i lënë të kuptojë se ka një lidhje dashurie me Marianën. Xhonsoni dhe Rei shqetësohen kur mësojnë se kapiteni Torres është caktuar të hetojë për korrupsionin në radhët e Komandës së Posaçme Hetimore. Lugati ndërron jetë dhe Tuetano zotohet të marrë hak.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë