Asgjë personale - Episodi 73

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin për divorcin, vendos të shtiret si bashkëshorte e devotshme në krah të tij. Rei i kërkon llogari Xhejmsit pse dha urdhër për vrasjen e Marianës. Kapiteni Torres merr në pyetje Santiagon. Ç’do të zbulojë Klaudia duke dëgjuar bisedën mes tyre?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë