Asgjë personale - Episodi 74

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të Raul Reit, por, kur mbërrin te restoranti, zbulon se në të vërtetë e ka ftuar Silvia. Alehandro i kërkon Marianës që të ketë besim tek ai dhe i shpreh asaj dyshimet për ndershmërinë e Reit. Klaudia shkon të takojë Marianën dhe i kërkon që të bisedojnë sinqerisht për ndjenjat karshi Santiagos.

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë