Asgjë personale - Episodi 78

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin që ta fajësojë atë për vdekjen e saj. Klaudia shkon të takojë Elsën në qeli dhe kjo e fundit i tregon për metodën që përdor Rei për të shndërruar të burgosurat në prostituta. Rei fton Marianën në rezidencën e tij, por ajo i injekton një qetësues për të hyrë në dhomën sekrete. Ndërkohë, Klaudia plagos Tuetanon. A do ta detyrojë ajo të tregojë gjithçka?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë