Asgjë personale - Episodi 80

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ngrihet në këmbë dhe, me mikrofon në dorë, e akuzon atë para gjithë të pranishmëve për krimet e panumërta që ka kryer, ndërkohë që në monitor shfaqen provat e pakundërshtueshme. Me shpatulla pas murit, Rei orvatet të arratiset. A do të shpëtojë sërish? A do të shkojë më në fund drejtësia në vend? A do të mundet Mariana Aragoni të nisë një jetë të re pas një ferri që zgjati disa vite?

Të gjithë episodet e "Asgjë personale"

Gjatë fjalimit të Reit për çeljen e fushatës elektorale, Mariana ...më shumë

Mariana zbulon të dhëna dhe fotografi komprometuese, zbulon arsyen pse ...më shumë

Rei, pasi dëgjon mesazhin e Alehandros për Melisën, shfrytëzon rastin ...më shumë

Mariana vë në zbatim kurthin për Raul Rein dhe e ...më shumë

Melisa, e nxitur nga xhelozia për Alehandron, njofton Rein se ...më shumë

Rei detyron Santiagon që të shfaqet para gazetarëve dhe të ...më shumë

Marianës i vjen një ftesë për darkë në emër të ...më shumë

Silvia, duke qenë se nuk arrin një marrëveshje me Raulin ...më shumë