Rei i ofron para Melisë, që të afrohet me Alehandron ...më shumë

Franku tenton ta detyrojë Ursulën të shkojë me klientët, duke ...më shumë

Mariana i kërkon ndihmë Reit për të rihapur hetimin për ...më shumë

Mariana mëson prej Roblesit se Raul Rei ka urdhëruar dhe ...më shumë

Pasi mëson prej nënës së tij se Mariana e di ...më shumë

Nora i tregon Marianës se Raulito nuk është djali i ...më shumë

Nora i kthehet keq Natalias, pasi ka mësuar të vërtetën. ...më shumë

Klaudia dhe Santiago debatojnë ashpër dhe togerja shkel zotimin për ...më shumë

Santiago i tregon të atit se ka lexuar letrën anonime ...më shumë

Alehandro i kërkon Marianës që të tregojë të vërtetën për ...më shumë

Alehandro dhe Santiago e kalojnë gjithë natën në një bar. ...më shumë

Natalia përpiqet të zbulojë nëse Mariana është shtatzënë. Santiago dhe ...më shumë

Kuevedo lirohet, pasi dëshmia e tij përkon me atë të ...më shumë

Lorena dhe Anaja përballen dhe vrasin njëra-tjetrën. Kuevedo ndalohet dhe ...më shumë

Mariana i ngre kurth Anajas përmes Lorenës, partneres së saj. ...më shumë

Në varrimin e së ëmës, Rei ngushëllon Santiagon, por ky ...më shumë

Alehandro merr përgjigjen e testit të ADN-së dhe mëson se ...më shumë

Bernardo i thotë Natalias se nuk do ta vazhdojnë më ...më shumë

Rei i tregon Natalias se e ka përdorur shpeshherë si ...më shumë

Alehandro nuk e pranon faktin që Rauli i vogël nuk ...më shumë