Zipi është i çorientuar nga sjellja e Ursulës, pa e ...më shumë

Silvia shkon në apartamentin e Zipit dhe aty gjen Fatimën. ...më shumë

Rei xhindoset me të birin, kur mëson se ka arrestuar ...më shumë

Natalia i kërkon Santiagos që të firmosë një marrëveshje përmes ...më shumë

Santiago informon Rein dhe Natalian se Alehandro ka zbuluar lidhjen ...më shumë

Tete shkon në festën e Silvias dhe Reit me qëllimin ...më shumë

Toni do të lirohet, por gjendja e tij s’është aspak ...më shumë

I gjendur përballë kërcënimeve të të atit, inxhinierit Venegas, Hulio ...më shumë

Alehandro dhe Santiago debatojnë kur komandanti kërkon që të dorëzohen ...më shumë

Mariana do të hyjë fshehurazi në shtëpinë e Lenços. Rei ...më shumë

Santiago kritikon Rein që ka lënë të lirë Hulion pas ...më shumë

Alehandro mërzitet kur gjen Marianën në apartamentin e Santiagos. Kuevedo ...më shumë

Toni hiqet si stilist për t’u afruar më shumë me ...më shumë

Një dëshmitar i vrasjes së infermierit informon Santiagon se përmendi ...më shumë

Silvia pëson një infarkt gjatë operacionit plastik, por a do ...më shumë

Alehandro dhe Santiaho zihen me grushte pas takimit në apartamentin ...më shumë

Mariana befasohet kur Rei i shkon në shtëpi dhe i ...më shumë

Me urdhër të Reit, Xhonatani vritet dhe varroset në shkretëtirë, ...më shumë

E vendosur të marrë hak, Mariana fiton besimin e Hulietës, ...më shumë

Santiago shkon në burg te trafikantja e arrestuar dhe ajo ...më shumë