Raul Rei plagoset dhe shtrohet në spital në gjendje të ...më shumë

Klaudia arrestohet pasi ngjall dyshime zëvendësimi i saj në momentin ...më shumë

Santiago dhe Alehandro ftohen nga një njeri i panjohur në ...më shumë

Natalia i jep para mjekut për të mos treguar se ...më shumë

Mariana lirohet nga burgu, ndërkohë që Santiago dhe Alehandro e ...më shumë

Alehandro emërohet si drejtor informacioni në një kanal televiziv. Mariana ...më shumë

Natalia është shtatzënë dhe ky lajm shkakton reagime të shumta. ...më shumë

Ndërkohë, Raul Rei kërkon kryerjen e testit të AND-së për ...më shumë

Avokati informon Marianën se është dënuar me pesë vjet burg, ...më shumë

Raul Rei zhgjidhet në postin e komisionerit të posaçëm në ...më shumë

Mariana fshihet në shtëpinë e kumbarës së saj, por Tuetano ...më shumë

Rei i ngre një kurth Maurisios dhe ky i fundit ...më shumë

Santiago dhe Alehandro zbulojnë se Marianën e drogojnë edhe pse ...më shumë

Alehandro shtiret si funksionar shtetëror dhe arrin të ta takojë ...më shumë

Me urdhër të Reit, Mariana torturohet dhe i injektohet drogë, ...më shumë

Raul Rei takon Marianën në sallën e marrjes në pyetje ...më shumë

Alehandro e ndihmon sërish Marianën të arratiset nga varrezat, para ...më shumë

Me ndihmën e Alehandros, Mariana arratiset nga spitali. Silvia bisedon ...më shumë

Alehandro nuk ngurron ta ndihmojë Marianën dhe në spital mëson ...më shumë

Mariana Aragon dhe shoqja e saj e ngushtë, Elena, organizojnë ...më shumë