I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë

Familja e Horhes përgatitet të niset për pushime, por nuk ...më shumë

Noeli arrin të marrë në telefon Renenë dhe i kërkon ...më shumë

Fabiani bisedon me Aniferin dhe i flet asaj keq për ...më shumë

Maurisio dhe Reneja nuk i bëjnë dot ballë dashurisë që ...më shumë

Maurisio, Horhe dhe Neroni janë gati të nisin prodhimin e ...më shumë

Vero dhe Tonjo vendosin të investojnë para te shoqëria e ...më shumë

Aniferi shkon të takojë Fabianin para se ai të hyjë ...më shumë

Maurisio, teksa kujton çastet e bukura me Renenë, shkëmben puthje ...më shumë

Horhe dhe Kika ndahen nga njëri-tjetri. Dulse e këshillon Lilin ...më shumë

Reneja denoncon në polici zhdukjen e Noelit dhe atje arrijnë ...më shumë

Maurisio bisedon me mjekun që ndjek Fabianin dhe mëson se ...më shumë

Aniferi këmbëngul të shkojë në spital te Fabiani dhe i ...më shumë