Baba me kohë të plotë - EPISODI 86

baba86

Maurisio bisedon me mjekun që ndjek Fabianin dhe mëson se është thuajse e pamundur që ai të ecë më. Drejtori zë mat së bashku Tonjon dhe Veron dhe i pushon nga puna. Aniferi kërkon të shkojë përsëri në spital të Fabiani. Si do ta presë Maria këtë kërkesë?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë