Baba me kohë të plotë - EPISODI 87

baba87

Reneja denoncon në polici zhdukjen e Noelit dhe atje arrijnë të përgatitin një identikit të tij. Aniferi gëzohet pa masë kur mëson se Reneja është halla e saj. Kika dhe Horhe debatojnë ashpër, pasi ai zbulon mashtrimin e saj. Si do të reagojë Kika kur ai të kthehet për t’u sqaruar me të?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë