Baba me kohë të plotë - EPISODI 91

baba91

Vero dhe Tonjo vendosin të investojnë para te shoqëria e përbashkët dhe të mbledhin fonde shtesë. Arieli e këshillon që t’i zgjidhë me shkrim problemet që ka me Fabianin. Rafaeli dhe Rodrigo përgatisin dhomën për vajzën që do të birësojnë. Maurisio e ndjek nga pas Arielin, pasi ka dyshime se fsheh diçka.

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë