Baba me kohë të plotë - EPISODI 92

baba92
Maurisio, Horhe dhe Neroni janë gati të nisin prodhimin e lodrës së re. Pas incidentit me Neton, Esperanca njofton Tonjon dhe Veron se do të largohet nga shtëpia e tyre. Reneja përballet me Maurision, i cili orvatet ta bindë se Arieli fsheh diçka të dyshimtë. Ç’të vërtetë do të mësojë ajo në këtë rast?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë