Baba me kohë të plotë - EPISODI 96

baba96

Familja e Horhes përgatitet të niset për pushime, por nuk gjejnë pasaportat e Lilit dhe Baldos. A do ta kuptojnë ata se kjo është një manovër e Dulses? Maurisios i vijnë ankesa për byzylykun e hedhur në treg dhe ortakët dalin në përfundimin se Fabiani ka ndryshuar formulën e materialeve. Kika dhe Horhe takohen në aeroport. A do të sqarohen ata mes tyre?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë