Baba me kohë të plotë - EPISODI 98

baba98

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk e dashuron, por ajo e vë në pozitë në sy të fëmijëve dhe i tregon Valentinës se i ati e ka gënjyer. Maurisio e fton Renenë të jetojë në shtëpinë e tij. Fabiani kërkon në gjykatë kujdestarinë e plotë të Aniferit. Ç’dëshmi do të detyrohet të japë Maria në këto rrethana?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë