Drejtori i kompanisë ku punon e emëron Tonjon në krye ...më shumë

Fabiani bie në gjendje kome si pasojë e aksidentit. Dulse ...më shumë

Maria zbulon se Fabiani i ka dërguar para personit që ...më shumë

Gladisi ndihmon Maurision, Tonjon dhe Renenë që të hyjnë fshehurazi ...më shumë

Izauro Ventura, partneri i Dulses, i dërgon mesazhe Valentinës, vajzës ...më shumë

Maurisio dhe Fabiani prezantojnë para fëmijëve të shkollës modelet e ...më shumë

Rene i kërkon ndihmë Arielit për të gjetur Noel Karvahalin, ...më shumë

Pablo shkon në Los Anxhelos, në kërkim të babait të ...më shumë

Fabiani shkon në shtëpinë e Renesë dhe e urdhëron të ...më shumë

Rafaeli dhe Rodrigo dorëzojnë dokumentet në jetimore për të birësuar ...më shumë

Maria pret që Maurisio ta joshë, por Aniferi i thotë ...më shumë

Maurisio, ndërkohë që mendon për Renenë, shkëmben një puthje me ...më shumë

Kika i kërkon Fabianit një zyrë në “Logatoys”, pasi ka ...më shumë

Kika dhe Horhe debatojnë, pasi ky i fundit nuk e ...më shumë

Maurisio përballet me Fabianin dhe e akuzon se Marian në ...më shumë

Noeli e urdhëron Fabianin që të mos i bëjë më ...më shumë

Neroni vë në dijeni fqinjët se Flor Ivona është e ...më shumë

Prezantimi i projektit të Renesë mirëpritet nga stafi akademik i ...më shumë

Maria i shpreh pëlqimin Mauriosios dhe e pyet nëse ekziston ...më shumë

Reneja njofton Maurision se do të niset për në Shtetet ...më shumë