Maurisio, pronari i një fabrike që prodhon lodra për fëmijë, ...më shumë

Maurisio i dorëzon fabrikën Fabianit në këmbim të Aniferit. Horhe ...më shumë

Maurisio zbulon se Maria, nëna e Aniferit, nuk është varrosur ...më shumë

Aniferi pyet Renenë dhe Maurision se kur do të martohen. ...më shumë

Periudha e festave të fundvitit po afron dhe në “Logatoys” ...më shumë