Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë

Komisari i thotë Akilesit që Lola dhe Fabiani kanë shkuar ...më shumë

Lola shkon në varreza te varri i të atit dhe ...më shumë

Huana dyshon se Prishila dhe Silvana donin të vidhnin sende ...më shumë

Silvana dhe Prishila nisen të ikin nga shtëpia. Silvana nuk ...më shumë

Nikolasa pyet Romanon nëse i pëlqen Lola dhe ai ia ...më shumë

Rehina shqetësohet që nuk po e sheh më Lorencën, Naço ...më shumë

Lola rend të ndahet me Marselon, por ai nuk e ...më shumë

Prishila përfiton nga fakti që Marselo është i dehur dhe ...më shumë

Akilesi i thotë Marselos të mos i zërë besë Lolës, ...më shumë

Akilesi i thotë Marselos të mos i zërë besë Lolës, ...më shumë

Lola shikon Marselon dhe Prishilën teksa bisedojnë dhe bëhet xheloze. ...më shumë

Reneja i jep dhuratën nënës së tij për ditëlindje, Renato ...më shumë