Bukuroshja pa fat - Episodi 79

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon.
Fabiani puth Lolën dhe ajo i thotë të mos e përsërisë më.
Marselo i thotë Naços se i gjithë fshati i kujton Lolën dhe ai s`është më i qetë.
Lola kthehet te lokali dhe Marselo shkon atje pas saj.

Të gjithë episodet e "Bukuroshja pa fat"

Marselo shoqërohet në spital nga Lorenca dhe Naço. Lola pret ...më shumë

Në Horneros ndodh një shpërthim baruti që shkakton disa viktima ...më shumë

Silvana dhe Prishila kanë frikë se mos Lorenca flet me ...më shumë

Teksa Marselo ndodhet i shtruar në spital në gjendje të ...më shumë

Marselo flet me Lolën dhe i propozon për martesë dhe ...më shumë

Naço flet me Nikolasën, i kërkon ndjesë dhe i jep ...më shumë

Të gjithë mendojnë se Lola dhe Fabiani janë të lidhur ...më shumë

Prishila fton Marselon që të dalin bashkë dhe ai pranon. ...më shumë